Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΑΦΟΙ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του σύρματος και των σωλήνων, των συρματουργικών & χαλυβουργικών προιόντων, με έδρα την Μαγούλα Αττικής και στεγάζεται σε ιδιόκτητες αποθήκες συνολικής χωρητικότητας 6000 τόνων, επί οικοπέδου 12800 τ.μ. Οι αποθήκες απέχουν 1 χιλιόμετρο από την Αττική οδό, ενώ απέχουν μόλις 5 λεπτά από τις δύο εθνικές οδούς Αθηνών-Θεσσαλονίκης και Αθηνών-Κορίνθου. Επίσης απέχουν 5 χιλιόμετρα από τον μεγαλύτερο εμπορευματικό σταθμό της Ελλάδας στο Θριάσιο Πεδίο και περίπου 10 λεπτά από το λιμάνι της Ελευσίνας και 20 λεπτά από το cntr terminal του Πειραιά. Η κομβική τοποθεσία των αποθηκών, διευκολύνει την γρήγορη φόρτωση των εμπορευμάτων προς τους πελάτες της Αττικής, προς τους πελάτες σε όλη την Ελλάδα, καθώς και διευκολύνει τις εξαγωγές προς το εξωτερικό. Οι φορτώσεις των εμπορευμάτων γίνονται αυθημερόν με τα 3 ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας καθώς και με φορτηγά δημοσίας χρήσης.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Από το 1991 τη διεύθυνση της εταιρείας έχει αναλάβει η τρίτη γενιά, ο Νίκος Γεωργαντάς (πτυχίο Μηχανολόγων Μηχανικών, Πολυτεχνείο Πάτρας) και ο Θόδωρος Γεωργαντάς (πτυχίο ΑΣΟΕΕ Αθηνών). Η επαφή με τους πελάτες είναι άμεση και προσωπική, προκειμένου να εξυπηρετείται ο πελάτης γρήγορα, ευέλικτα και ποιοτικά.

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Στο πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνονται πολλές σημαντικές εταιρείες από τον χώρο παραγωγής καρφοβελόνων, οικοδομικών συρμάτων, συρμάτων χορτοδεσίας, πονταριστών πλεγμάτων μαύρων και γαλβανιζέ, σχαρών, κλουβιών, διχτυωτών γαλβανιζέ πλεγμάτων για περιφράξεις πάσης φύσεως, ειδών περίφραξης, κονσερτίνων, αγκαθωτών, κατασκευών με σωλήνες γαλβανιζέ και σιδηρογωνιών, συρμάτων & σωλήνων κατασκευής αμπελιών και θερμοκηπίων, βαμβακοθηλιών, συρματοθηλιών, συνδετήρων, μαύρων μαλακών συρμάτων για την ανακύκλωση, βιομηχανικών ελατηρίων και ελατηρίων στρωματοποιίας, ανοξείδωτων συρμάτων για την κατασκευή πλεγμάτων και για την τουβλοποιία, αντιπλημμυρικών πλεγμάτων (σαραζανέτι), γαλβανιζέ coil για την παραγωγή σωλήνων και λαμαρινών, γαλβανιζέ λαμαρίνες για τις οροφές και πλαγιοκαλύψεις κτηρίων, κλπ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Τα στοκ όλων των εμπορευμάτων είναι πάντοτε επαρκή για να καλύψουν τις ανάγκες και τις παραγωγές των πελατών της εταιρείας. Ιδιαιτέρως τα στοκ των συρμάτων, κονσερτίνων, σωλήνων, σιδηρογωνίων, καρφοβελόνων και χονδροσύρματος, είναι από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Η ποιότητα των συρμάτων και των συρματουργικών & χαλυβουργικών προιόντων είναι υψηλή και σύμφωνη με τις ευρωπαικές προδιαγραφές και όλα τα προιόντα είναι πιστοποιημένα κατά ISO. Τα πιστοποιητικά ISO είναι πάντοτε στη διάθεση των πελατών, για δική τους χρήση καθώς και για χρήση στις υπηρεσίες του δημοσίου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η εταιρεία δεν είναι μόνο τα προιόντα και οι εγκαταστάσεις της. Είναι και το έμψυχο υλικό της. Όλο το προσωπικό, οι αποθηκάριοι, οι χειριστές των μηχανημάτων, το λογιστήριο, οι εξωτερικοί συνεργάτες, όλοι εργάζονται για πολλά χρόνια στην εταιρεία, με εμπειρία, εργατικότητα, συνέπεια. Διασφαλίζουν την άρτια λειτουργία της εταιρείας με γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ΑΦΟΙ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1928 από τον Θόδωρο Γεωργαντά. Αρχικά η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Πάτρα σαν μεγάλο εμπορικό κατάστημα σιδηρικών, με πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα και τις βαλκανικές χώρες. Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και κατά την διάρκεια της ανοικοδόμησης της χώρας, η δεύτερη γενιά Βασίλης και Αντρέας Γεωργαντάς, ίδρυσαν στην Πάτρα εργοστάσιο καρφοβελονοποιίας και επεξεργασίας σιδήρου και σύρματος. Επίσης επέκτειναν τις δραστηριότητες της εταιρείας με το εμπόριο σιδήρου και σύρματος. Σημαντικό σταθμό για την εξέλιξη της εταιρείας αποτέλεσε η ανάληψη της διεύθυνσης της εταιρείας το 1991 από την τρίτη γενιά, Θόδωρο & Νίκο Γεωργαντά. Ο αυξημένος όγκος πωλήσεων επέβαλε τη μεταφορά των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Αθήνα, με την κατασκευή καινούριων, σύγχρονων αποθηκών στην Μαγούλα Αττικής. Διευρύνθηκε σημαντικά η γκάμα των συρματουργικών και χαλυβουργικών προιόντων που εμπορεύεται η εταιρεία, καθώς και ο κύκλος των πελατών και των προμηθευτών της εταιρείας.